Authentic Movement

Bevrijd van oordeel, beweeg je licht en ontdek je meer.

Zoeken, uitproberen, het niet meer weten, je draai niet kunnen vinden, vastlopen en stilstaan. Dat is niet waar we aan denken bij dans. Voor sommigen een schrikbeeld van kwetsbaarheid. Dans is beweging, maar bestaat ook bij de gratie van stilte! En die stilte behelst ook het ‘niet weten’ of het herhalen van een beweging die gewoon gek is.

Authentic Movement kan je bevrijden van ‘hoe het hoort’. Je hebt als het ware 2 koffers. De een is gevuld met herinnering en ervaring uit het verleden. De andere is leeg, met hoop en verlangen voor de ongeleefde toekomst. We zetten beide koffers neer en gaan naakt aan de slag met wat we nu voelen, nu meemaken en waar het lichaam nu zin in heeft. Het nodigt je uit om te bewegen zonder plan.

Spanning, emotie en omgeving zijn inspiratiebronnen om vanuit te bewegen. We hoeven niet ons best te doen. Bewegen hoeft geen dans te zijn. Het eerlijk volgen van wat zich aandient maakt je waarachtig en authentiek in het moment. Je doet eigenlijk maar wat en dat mag!

  • Authentic movement is een onderdeel van de ZenDance lessen.
  • Kijk in het rooster voor het actuele cursus aanbod.
  • Een proefles is altijd gratis!

.

.

Ben nieuwsgierig !

.

‘Ik kan me ontspannen en vrij bewegen,
mezelf uiten in beweging met alle vezels van mijn wezen.’
– Petra

 

‘Mignon schept een veilige, uitnodigende omgeving
en stopt veel aandacht en toewijding in de lessen.’
– Olga