Algemene voorwaarden Yoga Hier en Nu

Groepslessen

Algemeen: De lessen duren 1,5 uur inclusief thee en vinden wekelijks plaats. Met uitzondering van vakanties, deze zijn op de website aangegeven. Er zijn matjes, dekens en kussens aanwezig in de studio. Je mag daarvan gebruik maken. Je kunt echter ook je eigen materiaal meenemen.

Inschrijving: Inschrijving gebeurt via de website of mail. Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Yoga Hier en Nu. Na inschrijving wordt er een plek voor je gereserveerd en staat je naam bij een vaste dag en tijd genoteerd.

Betaling
: Je betaalt per reeks van 10 of 20 lessen. Deze worden voor aanvang van je eerste les betaald per bankoverschrijving. Na 10 of 20 lessen kun je opnieuw een kaart aanschaffen. Je betaalt dan wederom vóór aanvang van de eerste les. Je kunt het lesgeld overmaken naar NL 37 INGB 0672 9484 94 tnv M. Gelissen ovv je voornaam en het soort les of de workshop. Losse lessen worden contant voldaan na afloop van de les en bedragen het daarvoor aangegeven tarief op de website.

Afzeggen, restitutie en opzeggen:
Wanneer je bent ingeschreven, wordt je wekelijks verwacht. Je kan natuurlijk een keer verhinderd zijn. Laat dit dan altijd even weten, liefst ruim van te voren, maar minimaal 24 uur voor aanvang van je les. Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang wordt er op de kaart een les afgestempeld. Een strippenkaart van 10 lessen is 12 weken geldig en geeft ruimte om 2 lessen te missen. Een strippenkaart van 20 lessen is 24 weken geldig. Je kunt een gemiste les in overleg op een ander tijdstip inhalen. Het is ook mogelijk je les digitaal mee te doen of later te kijken. Dit dien je zelf aan te geven bij je afmelding. Afzeggen van een les kan per e-mail (info@yogahierennu.nl) of via sms (06 4271 4260). Je abonnement is persoonsgebonden en kan niet zonder overleg worden overgedragen aan iemand anders. Er kan geen geld teruggegeven worden op aangeschafte kaarten. Je kunt incidenteel een vriend/vriendin of familielid/kennis een keer op jouw kaart laten komen als je een les moet missen en deze niet verloren wilt laten gaan. Wanneer een les wordt afgezegd vanuit Yoga Hier en Nu wordt deze aan je kaart erbij geplakt, daarnaast wordt er vaak een vervangend lesmoment aangeboden. Wanneer je wilt stoppen met les nemen, probeer op tijd aan te geven dat je wilt stoppen, zo kan er een andere deelnemer toegelaten worden en ook kunnen we de genoten tijd samen met zorg afronden.

Alle uitzonderingen op hierboven genoemde voorwaarden zijn persoonlijk te bespreken en uitzonderingen kunnen gemaakt worden indien er goede afspraken zijn.

Etiquette: Je hebt meer aan je les wanneer je op tijd bent. De yogaruimte gaat 15 minuten voor aanvang van de les open. Je bent dan welkom en je kunt bv, rustig op je matje even liggen. Er hoeft dan niets. Op deze manier zul je zien dat je nog net iets meer uit je les haalt, omdat je al goed bent geland en aangekomen wanneer we starten. Ook als groep komen we dan verder, of dieper, hoe je het ook noemen wilt. De lessen werken het best wanneer je zorgt voor jezelf. Het helpt wanneer je weet wat je wilt leren of waarmee je mee wilt oefenen. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen proces. Yoga Hier en Nu zorgt voor de inspiratie, begeleiding en vakkennis, maar heeft geen pasklare antwoorden voor jouw specifieke problemen. De docent geeft de bosbessen, jij maakt er jam van. Het is mogelijk een korte persoonlijke sessie van 30 minuten voorafgaand aan of na afloop van de wekelijkse les te boeken. Je brengt dan een persoonlijke vraag in. Hiervoor wordt 1 extra strip van je kaart berekend. Bij iedere volle kaart zal er even gepolst worden hoe je ervoor staat en houden we een kort en luchtig 10 minuten gesprekje om te zien hoe je de lessen en je proces ervaart. De docent geeft daarbij nooit ongevraagd persoonlijke tips, feedback of kritiek!! Het is een kort afstemmen en in contact blijven. Een stukje service van de zaak.

Privelessen

Het is altijd mogelijk om diepgaander of specifieker te werken dan wat er in de wekelijkse les wordt aangeboden. Het is dan aan te raden daarvoor een privé les te boeken, waarin alle aandacht uitgaat naar wat jij nodig hebt of waar je tegen aan loopt. We bepalen samen de frequentie en werkwijze. Privélessen zijn op afspraak. Individuele lessen duren tussen 1 en anderhalf uur. Het is ook mogelijk om een privé sessie met 2 deelnemers te boeken. De prijs is dan 1,5 x de prijs van een individuele sessie. Yoga Hier en Nu gaat met grote zorg en integriteit om met onderwerpen die aan bod komen tijdens privé sessies. Er wordt daarover niets met derden gedeeld. Betalen geschiedt via overschrijving vóórafgaand aan de bijeenkomst of contant aan het eind ervan. Het tarief is te vinden op de website. Afzeggen van gemaakte afspraken kan tot 24 uur van tevoren, daarna ben ik genoodzaakt 50% van het totale bedrag te berekenen (wegens voorbereiding en plek bezet houden). Als werkvorm en rode draad wordt het chakra-model aangehouden. Dat wil zeggen dat alle onderwerpen welkom zijn om besproken te worden. Wanneer Yoga Hier en Nu je niet verder kan helpen zal dat eerlijk worden aangeven en je zo mogelijk door worden verwezen.

Aansprakelijkheid
: Yoga Hier en Nu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het uitvallen van yogalessen of workshops door overmacht. Yoga Hier en Nu is niet aansprakelijk voor geleden schade die voortkomt uit het volgen van yogalessen of workshops. Deelname aan de yogalessen of workshops is voor eigen risico. Yoga Hier en Nu kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel opgelopen in het pand van of tijdens de lessen van Yoga Hier en Nu.

Privacy
: Yoga Hier en Nu respecteert de privacy van alle cursisten en gebruikers van de website en zorgt dat persoonlijke informatie van cursisten en gebruikers van de website vertrouwelijk wordt behandeld. Yoga Hier en Nu gebruikt e-mailadressen van cursisten en gebruikers van de website enkel voor de communicatie tussen hen en de docent van Yoga Hier en Nu. Yoga Hier en Nu zal persoonlijke gegevens van cursisten en gebruikers van de website niet met derden delen of verkopen aan anderen. Dit betekent dat persoonlijke gegevens veilig zijn. Wijzigingen in de algemene voorwaarden Yoga Hier en Nu heeft het recht om de algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld en zal gevraagd worden akkoord te gaan met de wijziging.

terug naar tarieven

.

.

.

lesrooster