Natuurlijk Bewegen

Bevrijd van oordeel, beweeg je licht en ontdek je meer.

Bewegen zoals het jou past, helemaal in het moment. Genieten van wat je doet, omdat er niets moet. Je verbonden voelen met anderen die ook zoekende zijn.

Vrij bewegen met alle lichaamsdelen, fysieke sensaties, gevoelens en patronen. Jezelf in beweging en tot expressie brengen. Het lichaam een stem geven en de dialoog aangaan. Deze dansmeditatie kan je bevrijden van ‘hoe het hoort’ en leiden tot bijzondere vondsten en vernieuwde creativiteit.

In de les nemen we tijd om aan te komen. ‘Touch base’. Daarna een oefening om in je lijf te komen en op te warmen. Vaak is een thema of intentie de rode draad. Apsecten uit de mindfulness zijn belangrijke kernpunten, daar het is gebleken dat we de oordeelloze ruimte in ons zelf nodig hebben om de vrije beweging te laten ontstaan.

De les is een spiegel van het leven. Niemand weet wat jouw pad is, we gaan samen en toch moet je het voor jezelf uitvinden. Jouw eigen bewegingen, opwellend uit jouw innerlijk in dit moment verbinden jou met iets groters. Of met de woorden van een deelnemer: “Wat wij hier doen is hogere wiskunde.”

  • Er wordt gewerkt met Aandacht, Intentie en Fysiek en Energetisch Lichaamsbewustzijn.

.

boek hier je Gratis Proefles

.

..

.

.

..

.

.

Vrijdag  11.00 – 12.30 u
Je kunt altijd instromen

.

.

.

.

‘DansYoga geeft mij levenslust vanuit mijn tenen, in mijn bekken, tot in het puntje van mijn oor.
Een enorme vrijheid in mezelf is dan voelbaar.’
– Esther