Solid Expression

Eigenzinnige expressie. Ontdek de schoonheid van jouw unieke danstaal

Iedereen heeft een eigen stijl van bewegen, die verandert door de jaren, maar blijft toch eigen. Solid Expression danst altijd vanuit het moment, niet met een vast idee en ook niet naar een doel toe. De les nodigt uit de dans helder te maken. De uitdrukking en expressie zuiver te krijgen, hoe klein of ingetogen ze ook is.

In de eigen stijl ligt ook het eigen patroon besloten. Zo’n patroon kan je vrijheid behoorlijk beperken. Uitspraken als ‘ik kan gewoon niet los dansen’ of  ‘ik durf dat nu eenmaal niet’ horen daarbij. Een patroon is niet slecht of vies en we hoeven er niet van af. We kunnen haar wel zachtjes van de troon stoten… Door je patroon te volgen en solide te maken, kun je er uitbreken. Niet met geweld, nooit met geweld! Je danst haar schoonheid tot je vanzelf aan de grens komt van je mogelijkheden ermee. Dan hoef je maar 1 klein stapje te zetten en er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Solid Expression maakt je bewegingsgewoonte solide, dwz duidelijk en zichtbaar. Het patroon krijgt vrijheid en waardering. Ze houdt op een gevangenis te zijn. Nieuwe vormen van expressie ontstaan in deze lessen spontaan. Er komen meer dimensies in je danscommunicatie. Je gaat je vrijer voelen en zelfverzekerder, want er is steeds minder om je voor te schamen.

  • Solid expression kan een onderdeel zijn van de DansYoga lessen.
  • Er zijn ook aparte workshops in.
  • Het is niet eng, er wordt altijd een veilige omgeving gecreëerd.

 


.

.

Ik doe mee !

.

.

‘Dansyoga is voor mij aandacht in het hier en nu. 
Sterk in contact zijn met mijn lichaam en laten gaan wat er komt,
zonder hierover na te denken of te oordelen.’
– Olga