Bos Yoga

Stilte Dag in het Bos

Dit is een nieuw concept en daarom nu eenmalig met 60% korting. Waarom zou je 110,- investeren in een hele dag in het bos zijn?
Voor zonsopgang verzamelen we en spreken onze intentie voor de dag uit. Voor de bosdag hebben we een keer elkaar apart ontmoet in de studio of het bos.
De dag wordt gedragen door stilte en het samenzijn maakt dat sterker. Je komt los van allerlei sociale verplichtingen. De dag is een diepes meditatieve sessie, waarin je jezelf tegenkomt. Dat kan prettig zijn en dat kan lastig zijn. Er zijn 3 momenten waarin we de aandacht versterken door samen een meditatie of aandachtsoefening te doen. Aan het eind van de dag delen we onze ervaring.

Werkt door het samenzijn, de stilte en aandacht. Je intentie is de rode draad.

45,- hele dag exclusief taxikosten terug. dit is maximaal …

PowerYoga

De cursus is gratis te volgen, omdat het voor mij een groot aandachtspunt is geweest en nog steeds is in 2020 om manieren te vinden mensen onafhankelijk te maken van de yogadocent. Het zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces en wat je wel of niet doet. Los van wat de docent aandraagt is dit jaar meer prioriteit geworden. Vandaar ook de cursus ayurveda. ipv de perfecte yogadocent of yogavorm zoeken kun je wat wordt aangeboden naar je hand zetten wanneer je weet wat voor jou belangrijk is. En vooral hoe je dat vertaalt of terug vindt in de oefeningen.

Met deze cursus wil ik de vrijheid nemen mijn uitdaging aan te gaan zonder me bezig te houden met of dat anderen past. Anderen kunnen ook hun ding vorm geven. Poweryoga in teken van 3de chakra gaat over het eigen zijn, expressie geven, je ik-kracht ontdekken, nee zeggen, grenzen stellen, leven volgens jouw bedrading, temperament

Poweryoga gaat over kracht, concentratie en je grenzen durven verleggen. Deze les komt fysiek en emotioneel op dieper gelegen plekken. kernwoorden of -thema’s zijn levenskracht, vuur, grenzen, verzameld zijn, ik-kracht, expressie, focus, woede. poses gaan uit van het buikcentrum ivm periferie van armen en benen en weer terug. spiritueel zijn wil niet zeggen altijd lief en aardig zijn. wild water breekt barrieres.

Ayurveda

Natuurlijk Bewegen

Zoals de natuur het bedoelt heeft, in vrijheid en gratie

Natuurlijk Bewegen is Geweldloos Bewegen. Je lichaam ontmoeten in ieder moment en in verschillende oefeningen die aangereikt worden. We werken bv. heel praktisch van de ene houding naar de andere, maar dan met een minimum aan inspanning. Op een plezierige wijze ga je ontdekken en uitproberen. In plaats van je lichaam in het zoveelste corset duwen, ga je hier en nu voelen wat er natuurlijk en gemakkelijk beweegt. Op deze manier kun je bv. de functie van de ruggengraat ontdekken en je mobiliteit vergroten.

Je traint het lichaam/ de rug niet om in een vaste vorm te komen. Je maakt de rug slimmer, om met meer gratie en gemak te bewegen en veranderen in de houdingen die er van je gevraagd worden. Niet alleen in de les maar ook in je leven. wijsheid

Rather than trying to get your beack, because of backpain, in a fixed idea of alignment, find out how your back functions. Trying to direct the correct structure of the back is to be stuck in endless struggle. The structure is the final outcome of the pattern in which an organism is being used. In this way , you use yourself, lend itself to change. You have acces to your mobility, through movement you can manoeuvre, heal and change both your structure and performance.

You explore what you’re back is able to do. How does it organise to recreate its form moment by moment. How skilfull it is to perform it’s vertical line.

You take the time to train the back to be smarter. It’s to train the back not to be in any conceptual, vaste form or combination. A back with wisdom and grace, flowing trough the demands of life and it’s postures.

There’s a charpening from your accurant respond to change. This will guide to to free yourself from trouble and pain.

  • In het kader van deze zienswijze is er de jarlijkse cursus In Harmonie met Stress. Kijk bij workshopagenda en schrijf je tijdig in. De groep is vol bij 10 aanmeldingen.

Met een minimum aan inspanning, jouw maximale bewegingsvrijheid hervinden.