Workshop – Question your Thoughts

Ergens in juni – meer informatie volgt tzt

Zo vaak lijden we onder vaste gedachtes die ons vertellen dat we niets zijn, dat de ander fout is, dat we gelijk hebben etc. Sommige gedachtes zijn zo plakkend dat ze met stille meditatie niet worden ontdaan van hun macht. We kunnen die gedachtes helder maken en opschrijven. Ze meenemen in het bezinnen. Het is verrassend hoe we dan tot bevrijdende inzichten komen en verlost raken van oude draken.

Zo vaak vind ik mezelf pratend tegen het leven en alles wat er in en om me heen gebeurt. En natuurlijk heb ik altijd gelijk in dat verhaal. En het gaaaaaaat maar door en door en door. Er komt al wat ruimte wanneer ik even stilsta en iets opvang van wat er wordt gezegd en gedacht. Ik laat er een vraag op los. Ik begin dingen te vragen en het praten houdt langzaam op.

Het vragen maakt me gevoelig voor luisteren en ik moet wel stiller worden om te kunnen horen wat de antwoorden zijn. En waar ze vandaan komen. Dan blijven er steeds minder vragen over.

Je hoeft het denken niet te stoppen, je hoeft de gedachten niet te bestrijden. Dat geeft ze alleen maar meer kracht. Gebruik het om te onderzoeken. Het is geen obstakel, het is een hulp!

  • Terug naar de agenda.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de data van workshops en hun inhoud :

.

.

.

‘A thought has no power in itself.
It gets power only from your belief.’
– Beloved Mooji