Workshop – Winter Yoga Dag

Zaterdag 27 februari – 10.00 -16.00 u- na afloop is de sauna warm

De winter is rijp … om zich in lente te ontladen.
Aan bomen en planten zie je de knoppen al zwellen. De harde buitenlaag beschermt het zachte binnenste. Veel van onze spieren blijven in die harde knop, omdat ze niet weten hoe ze haar kunnen afschudden. Het is de norm geworden. Een YogaDag geeft je mogelijkheid om de laagjes wat dieper af te pellen. De harde schil valt weg en het lichaam komt tot  mildheid.

Zo ook kunnen we gevangen zitten in overtuigingen en concepten. Harde buitenlagen van een leven dat veel speelser beweegt als het de ruimte krijgt. Een yoga dag maakt dat we voorbij de eerste opgebouwde stress kunnen zakken tot in de diepere lagen van onszelf. Het lichaam verzacht en de geest verstilt.

Een dag om ontspanning toe te laten in overgave. De asana’s dringen door tot in de zachte delen. Het lichaam wordt gemasseerd door druk en adem. De smaak van ontspanning kan zich stevig verankeren. Ook je wekelijkse les kan daardoor inspiratie krijgen.

Er is aandacht voor de vraag hoe je meer kunt bereiken door minder te doen.

  • Kosten 35.- voor de hele dag
  • Korting volle strippenkaart: 25.- voor de hele dag
  • Betalen via bank:
    NL37 INGB 0672 9484 94 tnv M. Gelissen
  • Sauna optioneel, maar betreden met badkleding
  • Na aanmelding ontvang je het dagprogramma en een leuk extraatje.

<< Terug naar agenda. >>

.

.

.

inschrijven

.

.

.

 Door de yogalessen bij Yoga Hier en Nu heb ik ontdekt dat ik heel vaak onnodig spieren aanspan. De rustige en precieze begeleiding helpt mij om stil te staan bij hoe ik beweeg.…Tijdens de yogalessen bereik ik een graad van ontspanning die ik anders met moeite bereik…’
– Francesco