Workshop – Een essentie van HathaYoga

Zaterdag 14 mei en 18 juni – 10.00- 15.00u

Vaak hoor je dat yoga gaat over loslaten. Maar wat moet je loslaten en hoe dan? Aan de hand van 2 heldere yogasutra’s onderzoeken we wat ermee bedoeld is. En allerbelangrijkst of jij daar wat aan hebt?

In deze workshop onderzoeken we de achtergrond van de asana’s. Wat doen we eigenlijk en waarom? Welk doel hebben die houdingen? Welke houding is belangrijk? Wat is de juiste houding? Tijdens de workshops leer je de basisprincipes en worden ze uitgebreid geoefend. De houdingen krijgen persoonlijke betekenis.

Yoga is per definitie ondogmatisch, omdat iedereen zijn/haar eigen pad bewandelt op geheel unieke wijze. Toch zijn er onderweg aanwijzingen die voor iedereen waarde hebben. De sutra’s zijn daar een voorbeeld van. Aan de hand van herkenbare voorbeelden krijg je inzicht in wat we doen. Dan is het ook gemakkelijker oefenen thuis en zul je merken dat je meer uit de wekelijkse les kunt halen.

Deze dag is voor beginners zowel als voor gevorderden interessant en gemakkelijk te volgen. Het maakt niet uit welke yogastijl je doet, de essentie is voor alle stijlen gelijk.

Het is aan te bevelen beide dagen te volgen

Kosten inclusief thee, lekkers en een handout
regulier tarief:                2 dagen voor €69,-            en per dag €39,-
studenten/minima:       beide dagen voor €49,-     een enkele dag  €29,-
Inschrijven via formulier
Vragen via contact met Mignon


 

.

.

inschrijven

.