Individuele Yoga – Les op maat

Privé yogales kan je ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling.

Bij individuele yoga vormen we rondom een specifiek thema een les op jouw maat. Je vraag kan een fysiek, mentaal of emotioneel bereik hebben. Binnen de mogelijkheden van yoga en haar filosofie is er een handreiking. Meestal in de vorm van een heldere vraagstelling of gericht onderzoek. Het geeft je een focus.

De inzet is niet om iets te veranderen of verbeteren, maar om tot inzicht te komen en vandaar uit actie te ondernemen. Vaak is er een punt waarop geweld gepleegd wordt. Als dat kan worden opgespoord, begint een proces van bewustwording. Nieuwe mogelijkheden kunnen zich aandienen. Er komt meer ruimte om te kiezen. Wat je vaak hoort is dat zelfacceptatie zowel een inzet als een uitkomst is van deze sessies.

Privé les legt een vergrootglas op jouw interesse- of probleemgebied. De begeleiding is vertrouwelijk. Een reeks van minimaal drie tot vijf is aan te raden. We beginnen met een kennismakingsgesprek.

  • Yoga begeleiding kan ook ondersteunend werken bij ziekte, herstelperiode of therapietraject.
  • Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend voor beide partijen.
  • Neem contact op met Mignon.
Ik heb een vraag !

.

.

.

.

 Door de yogalessen bij Yoga Hier en Nu heb ik ontdekt dat ik heel vaak onnodig spieren aanspan. De rustige en precieze begeleiding helpt mij om stil te staan bij hoe ik beweeg.…’
– Francesco

.