Individuele Yoga – Les op maat

Privé yogales kan je ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling.

Bij individuele yoga vormen we rondom een specifiek thema een les op jouw maat. Je vraag kan een fysiek, mentaal of emotioneel bereik hebben. Binnen de mogelijkheden van yoga en haar filosofie is er een handreiking. Meestal in de vorm van een heldere vraagstelling of gericht onderzoek. Het geeft je een focus.

De inzet is niet om iets te veranderen of verbeteren, maar om tot inzicht te komen en vandaar uit actie te ondernemen. Vaak is er een punt waarop geweld gepleegd wordt. Als dat kan worden opgespoord, begint een proces van bewustwording. Nieuwe mogelijkheden kunnen zich aandienen. Er komt meer ruimte om te kiezen. Wat je vaak hoort is dat zelfacceptatie zowel een inzet als een uitkomst is van deze sessies.

Waar loop jij tegen aan? Waar droom je van? Welk geheim draag je met je mee? Het lichaam houdt alles voor je vast, totdat je er naar gaat luisteren. Ontdek hier je eigen antwoorden.

Ik maak een onderscheid tussen individuele yogales of een meer verdiepende sessie, coachingsgericht met een specifieke vraag of intentie van jouw kant. In het laatste geval is een reeks van minimaal drie tot vijf aan te raden.

  • Yoga begeleiding kan ondersteunend werken bij ziekte, herstelperiode of therapietraject.
  • Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Nieuwsgierig naar de tarieven?
Boek je persoonlijke sessie

.

.

.

.

 Door de yogalessen bij Yoga Hier en Nu heb ik ontdekt dat ik heel vaak onnodig spieren aanspan. De rustige en precieze begeleiding helpt mij om stil te staan bij hoe ik beweeg.…’
– Francesco

.