Meridiaan Yoga – Welzijn in eigen handen

Respectvol werken met levensenergie

Meridianen lopen veelal samen met spier- en bindweefselketens. Het is belangrijk voor onze gezondheid dat deze ketens vrij zijn. Gezond bindweefsel blijkt belangrijk bij chronische klachten en het gracieus ouder worden.

Door zachtjes en aandachtig op te rekken langs bepaalde trajecten maken we de kanalen weer open. Waar wordt vastgehouden, komt ontspanning en verzachting. Daar waar geen aanwezigheid of energie is, kan contact en integratie komen. We werken naar een totaalbalans.

Meridiaanyoga is een vorm van zelfregulatie. We hebben invloed op ons welzijn en dat schept naast hoop ook een verantwoordelijkheid. Het vraagt een stukje betrokkenheid bij jezelf. Iets dat op zichzelf al waardevol is.

We behandelen per seizoen steeds uitvoerig een meridianenpaar met 2 bijhorende organen. Er is veel aandacht voor het losmaken van gewrichten, omdat dit vaak knelpunten zijn in de doorstroming van energie en informatie door de bindweefselketens.

  • Mensen met burn-out klachten kunnen veel baat hebben bij deze lessen!
  • Het is een zachte les die door velen wordt gewaardeerd om haar prettige uitwerking.
  • We halen de knopen uit de tuinslang en alles stroomt weer lekker door.
Boek hier je Gratis proefles !

.

.

.

.

.

.

Donderdag  17.45 – 19.15 u
Je kunt altijd instromen

.

.

.

.

.

‘Luister niet met je oren, maar luister met je hart. Luister niet meer met je hart, maar luister met je Qi.’

‘De beste yoga ervaring die ik tot nog toe heb gehad. Ik voelde me op het einde dolgelukkig en compleet. En dat dat ook van binnen kan gebeuren, terwijl ik in burn-out zit,  gaf me vertrouwen.’

Mariëlle

‘Wat ik vooral meeneem is dat ik mag genieten en niet zo hard hoef te werken. Ik ben meer in evenwicht tijdens de oefeningen en ook daarna.’

Marjolein

‘De lessen hebben diepgang en het is fijn te werken met een thema. Ik geniet van elke les.’

Marloes